Site-logo-Dartclub
Site-logo-Dartclub

Marinestad open

Het toernooi

Jaarlijks organiseren wij het Marinestad open toernooi waar darters uit heel Nederland aan kunnen deelnemen. Het toernooi is op gesplitst in singels en koppels, in beiden categorieën kunnen dan ook de diverse prijzen worden gewonnen die bestaan uit een bescheiden financiële prijs en een beker voor de eeuwige roem. 

Het toernooi vindt in de regel plaats op een zaterdag, locatie de MOOC, aanvang 13.00 uur tot plus minus 22.00 uur. 

Wij zorgen voor een professionele toernooileider en via de diverse beeldschermen kan je precies zien wanneer je je partij moet gooien welke baan en tegen wie.
 
Het toernooi staat op menig darter uit Den Helder en omstreken, hoog op hun agenda. Het niveau is hoog, er wordt dan ook door darters uit heel Nederland deelgenomen. We gaan proberen het dit jaar nog leuker en interessanter te maken, binnenkort meer hierover. 

sponsoren

Wedstrijdleiding

Bij een toernooi met zoveel deelnemers hoort natuurlijk een professionele wedstrijdleiding die e.e.a. goed in de gaten houdt en vastlegt.

De wedstrijdleiding zorgt er dan ook voor dat een ieder via beeldschermen kan zien wanneer hij of zij aan de beurt is. 

Inschrijven

Een ieder kan deelnemen aan het Marinestad Open toernooi en zich hiervoor via de website inschrijven door op de onderstaande button te klikken. U kunt ook gelijk on-line betalen, makkelijker kunnen wij het niet voor u maken. 

Dartclub Bullseye is een onderafdeling van de Marine Onderofficiers club de MOOC. Als zodanig gelden dan ook de huisregels van de MOOC. Op de dartavond zijn zowel militairen, burgerambtenaren en burgers van harte welkom. 

Clubavond
Contact
Print Friendly, PDF & Email